Vi följer utvecklingen

Uppdaterad
Tack för ditt mejl. 

Givetvis så gör Livsmedelsverket kontinuerligt vetenskapliga bedömningar av forskningsresultat. Detta är ett pågående och löpande arbete som görs både av våra bedömare och när våra experter deltar i arbetet i Parma, på Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet, EFSA. Livsmedelsverket har dock inte möjlighet att bemöta olika forskningsresultat i enskilda fall. Läs mer om vårt EU-gemensamma arbete med säkra livsmedel, EFSA | Vetenskap, säkra livsmedel, hållbarhet

Alla områden där Livsmedelsverket har en åsikt, finns publicerat på vår webbplats. Vårt arbete publiceras i texter på vår webbplats, i vägledningar till lagstiftningen eller i Kontrollwiki.

På vår webbplats har vi information om ..., där finns även referenser och länkar till den vetenskap som ligger till grund till våra råd.
Guide taggad med: vetenskap
warning Warning.